Triss vinster

Trisslotter har funnits sedan 1986 och är en favorit än idag på grund av enkelheten och spänningen som ingår när man skrapar fram vinster. Det är ganska vanligt att man vinner 60 kronor på en lott som kostar 30 kronor att köpa, men det finns självklart alltid en chans att vinna större vinster.

Hur man spelar

Spelet går ut på att skrapa fram små rutor som innehåller summor, och om man får tre lika stora summor på lotten så har man vunnit den summan i vinst. Sedan är det bara att knalla ner till butiken man köpte lotten ifrån för att plocka ut sin vinst eller kanske till och med investera i fler trisslotter.

Vinstsummorna på en trisslott kan gå upp till sammanlagt 30 miljoner kronor, så visst finns det chans att vinna på triss. På internet finns det många varianter av spelet som man kan spela, men inget slår riktigt känslan av att själv fysiskt skrapa på lotten.

Socialt spel

I Sverige har vi en tradition av att ge bort trisslotter till släkt och vänner vid diverse sammanhang som släktkalas eller födelsedagsfiranden, och detta gör vi ofta när vi inte riktigt vet vad vi ska köpa som present till en vän eller släkting. Trisslotten är alltid ett säkert kort eftersom alla blir glada av en gratis chans att vinna pengar.

Många spelare köper trisslotter i samband med besök till matvaruaffären och att skrapa trisslotter är också en social händelse som man kan använda sig av för att umgås med sina vänner. Man kan då spendera lite tid med att skrapa fram eventuella vinster, och med tanke på att trisslotten har en multiplikator på 2 så kan man dubbla sin vinst om man även lyckas få en 2X skrapning på lotten.

Sammanfattning

Trisslotten är helt enkelt en svensk favorit som vi älskar, och det märks med tanke på hur länge den har funnits på marknaden. Trisslotten lanserades 1986 av Svenska Spel och har fortfarande väldigt många köpare som gärna spelar på triss. TV4 sänder ibland en specialutgåva av trisslotten och skrapningen av den, och där kan vi se hur många vinner större summor eftersom den lotten är särskilt framtagen för tittare.

Posted by bonuscarre