Spela poker hos Betsafe

Betsafe är ett av de spelbolag som fortfarande satsar ganska mycket på poker. De har flera olika alternativ för den som är intresserad av att spela. Man kan spela antingen via att ladda ned ett program eller genom att spela direkt i webbläsaren.

Om du tycker att det är intressant med poker men är ny till spelet så är Betsafe ett bra ställe att börja spela på. De har nämligen tagit fram ett gäng instruktionsvideos som assisterar dig I början av din pokerkarriär. Dessa videos går steg för steg igenom hur man startar pokerspelet – allt från att skapa ett konto, välja ett alias, sätta in pengar – och hur hur man faktiskt spelar poker. Det finns ju jättemånga olika former av poker. Poker är ju egentligen bara ett samlingsnamn för en rad olika kortspel. Därför kan det vara bra att skaffa sig en introduktion för vart och ett av de pokerspel som man intresserat sig för, något som betsafe.com bjuder på.

Välkomstbonusen i Betsafe poker

Hos Betsafe får man bestämma hur stor bonus som man vill ha. Upp till 1000 euro kan man få. Först registrerar man ett konto och fixar ett alias som man sedan använder när man spelar. Sedan under tiden som man såelar så löser man ut pengar I bonus. Hur mycket som man löser ut vid varje etapp avgörs utifrån vilken bonuskod som man använder. Det finns några olika.

Alla bonusar löper ut efter 60 dagar.

€1000 i bonus

Med bonuskoden 1000MGBLACK så kan man få tusen euro i bonus. Genom att generera 500 euro i rake så löser man ut 100 euro. Man behöver alltså inte lösa ut hela bonussumman utan man gör det i etapper.

€500 i bonus

Med bonuskoden 500MGBLACK så kan man få upp till femhundra euro. Här räcker det med 250 euro i rake för att lösa ut en etapp. Då löser man ut 50 euro.

€250 i bonus

Med bonuskoden 250MGBLACK kan man få 250 euro i bonus. Generera 125 euro i rake så löser du ut 25 euro.

€75 i bonus

Med bonuskoden 75MGBLACK så kan man få 75 euro i bonus. Lös ut 5 euro stegvis per 25 euro i rake.

€25 i bonus

Med bonuskoden 25 MGBLACK så får man den minsta av alla betsafes pokerbonusar. Här ska man rejka 5 euro för att lösa ut 1 euro i taget.

Alla dessa pokerbonusar är på Microgamings pokernätverk.

Posted by bonuscarre