Oddsbonusen på Bet365.com

Bet365 är världens största spelbolag. De brukar tala om det för Sveriges TV-tittare via sina reklamfilmer. Bet365 är ett brittiskt spelbolag men har kunder överallt i världen. Man har också ett enormt Twitter-konto som du kan följa om du vill.

Med sin storlek så har Bet365 stora resurser att erbjuda riktigt stora bonusar. Deras oddsbonus är inte den största av alla deras bonusar, men ändå väldigt intressant.

Startbonusen i sin helhet

När man blir ny medlem hos Bet365 och sätter in 50 kronor eller mer så kommer de att matcha insättningen till 100%. Man får spelkrediter som motsvarar insättningssumman. Taket på bonusvärdet är 1000 kronor.

Detta är en ganska normalstor bonus får man allt säga. Det som gör att man ska välja Bet365 över ett annat spelbolag som också har odds har inte direkt med bonusen att göra, utan spelupplevelsen som man får hos Bet365. De har ett otroligt stort spelutbud och är ett riktigt bra spelbolag. Man blir inte störst i världen genom att ge sina spelare en bristfällig spelupplevelse.

För att ta bonusen så måste man begära att få bonusen. Det gör man i samband med att man sätter in och du kan inte missa det. Men om du skulle göra det ändå så kan man begära att få bonusen i efterhand också om man gör det inom sju dagar från kontot skapats. Det gör man genom att gå till Mina Erbjudanden i menyn och sedan klicka på Begär nu.

Hur krediterna fungerar

Oddsbonusen från Bet365 ger inte spelaren pengar i bonus utan man får som sagt spelkrediter. Du kan inte ta ut krediterna. Det man ska göra är att spela med krediterna, vinna, och på så sätt omvandla dem till pengar. Spela på odds som är på 1.20 gånger pengarna eller mer. Då har du ett kvalificerat spel och kan börja att jobba på att omvandla spelkrediterna till riktiga pengar.

Observera att du inte kan få ta del av oddsbonusen på Bet365 om du använder en e-plånbok. Så välj andra insättningsmetoder om du vill ta deras bonus.

Posted by bonuscarre